Θα θέλατε στ‘ αλήθεια να αφήσετε το παιδί σας έρμαιο στην τρέλα των φύλων;

Posted on 1. April 2012

0


Ποιος είναι ο στόχος της ολοκληρωμένης προσέγγισης του φύλου (gender mainstreaming);

Η συνεκτίμηση της διάστασης του φύλου δε θέλει απλά την ισότητα για τη γυναίκα. Στοχεύει στην κατάρρευση των «παραδοσιακών ρόλων των φύλων», για τη δημιουργία ενός νέου ανθρώπου. Όχι πια αγόρι ή κορίτσι, όχι πια άνδρας ή γυναίκα, όχι πια πατέρας και μητέρα, όχι πια φύλο αλλά ‚γένος‘ – το κοινωνικό φύλο. Ένας όρος, ο οποίος εξυπηρετεί ως πολιτικό εργαλείο για την εξάλειψη των φύλων. Με πρόφαση την παροχή προστασίας στις γυναίκες από τις διακρίσεις των ανδρών και τη δημιουργία ισότητας, και παρόλο που σύμφωνα με επιστημονικές ανταποδείξεις και νέες ανακαλύψεις η συνεκτίμηση της διάστασης του φύλου αρρωσταίνει ψυχικά τα παιδιά, υποστηρίζεται ότι η πολιτική μεταμόρφωση του φύλου θα πρέπει να ξεκινά από το νηπιαγωγείο.

Εάν επικρατήσει η άποψη των ιδεολόγων του γένους – κάτι που θα συμβεί, εάν δεν τους σταματήσουμε τώρα από κοινού – το βιολογικό φύλο θα αποτελεί σύντομα παρελθόν.

  • Διότι: Οι ιδεολογίες δε καταλαβαίνουν από λογική, έχουν μόνο στόχους!

Κινητοποιήστε όλον τον κόσμο, σκεφτείτε το μέλλον των παιδιών και των εγγονών σας.

Εάν είστε συνειδητοποιημένοι πολίτες και όχι έρμαια των ιδεολόγων του γένους

thank you, merci, grazie, danke, ευχαριστώ, спасибо, gracias, dank u wel, takk, kiitos, hvala, faleminderit, chnorakaloutioun, Дзякую, çox sag olun, blagodaria, hvala, děkuji, tak, paldies, dakujem, aciu, blagodaram, mulţumesc, obrigado, takk, dziękuję, tack, diakuiu, tesekkur ederim

Advertisements
Posted in: Gender